Rabo Clubsupport 2021

RABO Club Support actie: stem ook op ons!  
De VOMM doet dit jaar me aan de RABO Club Support actie.
Om te communiceren met de bewoners van Muiden en Muiderberg hebben we een website en Facebookpagina en zitten we inmiddels ook op Instagram, sturen we digitale nieuwsbrieven aan de leden maar willen we liefst 1 à 2 keer per jaar een papieren VOMM-krant voor alle bewoners in Muiden en Muiderberg in de bus doen. Dat brengt behoorlijk wat kosten met zich mee, die we liever niet ten kosten laten gaan van onze projecten in Mali, Nepal en Ghana.

Bent u lid van de RABO Bank Amstel en Vecht, dan ontvangt u een mail met de mogelijkheid drie stemmen uit te brengen..
Door op ons te stemmen steunt u de VOMM financieel zonder dat dit uzelf iets kost.

Als u klant bent van de Rabobank betekent dat nog niet dat je ook automatisch lid bent. Nog geen lid? Regel het dan op tijd zodat u ook mee kunt stemmen met Rabo ClubSupport Actie! Een lidmaatschap is gratis. Lid worden en stemmen gaat gemakkelijk via Rabo App of via internetbankieren.

Stemmen kunt u tussen 4 en 25 oktober.

Vorig jaar deden we ook mee met deze actie en toen bleek dat 1 stem al € 13,- waard was.
Fijn als u op ons stemt!

Luuk Donders, voorzitter